TilausohjeetTilauksen kanssa kannattaa olla liikkeellä hyvissä ajoin, noin 2 viikkoa ennen noutopäivää. Hääkakut ja isommat tilaukset on hyvä tehdä jo kuukausia aiemmin. Otamme tilauksia vastaan tietysti lyhyemmälläkin varoitusajalla, jos kalenterissa on tilaa.

Tilauksen voit tehdä helposti lähettämällä meille viestin sivun alalaidassa olevan lomakkeen kautta. Voit myös lähettää tilauksesi sähköpostilla osoitteeseen info@agneskcakeart.fi. Kiireisen työtahdin takia emme aina ehdi vastaamaan puhelimeen.

Kerrothan seuraavat tiedot lähettäessäsi tilauksen:

Tilaajan nimi
Puhelinnumero
Noutopäivä ja -kellonaika
Henkilömäärä
Tilattava tuote ja allergiat

Tilauskysely ei vielä ole varsinainen tilaus, eikä velvoita mihinkään. Muistathan vahvistaa tilauksen hyvissä ajoin, jotta saadaan se varauskalenteriin ja päivä teille varattua. Varsinkin viikonloput täyttyvät nopeasti.

Maksutavat

Laskutamme kaikki tilaukset ennen noutopäivää.

Varausmaksu ja peruutukset

Yli 75 henkilön tilauksista perimme 100 euron varausmaksun, joka hyvitetään tilauksen loppusummasta. Jos tilaus perutaan alle kaksi viikkoa ennen noutopäivää, varausmaksua ei palauteta, koska kyseistä päivää on pidetty teille varattuna. Tilauksen peruuntuessa kolmen päivän sisällä noutopäivästä joudumme veloittamaan koko kakun hinnan, joten muistathan perua tilauksen ajoissa.

Nouto ja kuljetukset

Tilausten noudosta sovitaan erikseen ja tilaukset hyväksytään noudettaessa. Jos tuotteen noutaa kolmas osapuoli, niin ulkonäköä koskevia reklamaatioita emme voi enää jälkikäteen hyväksyä.  Nouto osoitteesta Salvumiehenkatu 4.


Herkut juhlaan kuin juhlaan


Tilauskysely

Yhteystiedot

Osoite

Salvumiehenkatu 4
20320 TURKU

Sähköposti

info@agneskcakeart.fi

Puhelin

0401714110

%d bloggers like this: