KakkumenuSuosituimmat makuparit

Mansikka-Vanilja
Vaniljakakkupohja
Mansikkamousse
Tuore mansikka

Triplasuklaa
Tuhti suklaakakkupohja
Suklaamousse
Suklaaganache

Persikka-Passion
Vaniljakakkupohja
Persikka-Passionmousse
Mangohillo

Caramel Latte
Mokkakakkupohja
Kahvimousse
Kinuski

Suklaa-Vadelma
Tuhti suklaakakkupohja
Vadelmamousse
Vadelmahillo

Porkkana
Porkkanakakku
tuorejuustomousse

Kakkuun voit valita joko valmiin yhdistelmän yllä olevalta listalta tai voit koota itse juuri sellaisen yhdistelmän kuin haluat. Melkein kaikki hedelmäiset, suklaiset, sekä marjaisat maut onnistuvat.

Kakkupohjamme ovat amerikkalaiseen tyyliin tuhteja ja meheviä.  Täytteenä käytämme sveitsiläistä marenki-voikreemiä tai kermapohjaista moussea. Moussetäytteet ovat kevyitä ja hyydytetty liivatteella. Mousse soveltuu parhaiten yksikerroksisiin kakkuihin, sekä pieniin kerroskakkuihin. Kreemi on rakenteeltaan  moussea raskaampaa  ja täyteläisempää. Kreemi sopii ominaisuuksiensa takia hyvin monikerroksisiin kakkuihin, sekä muotokakkuihin. Kreemi säilyy pidempään ja näin ollen kakkua voi pitää kauemmin tarjolla. Kreemitäytteiset kakut kannattaakin ottaa hieman ennen tarjoilua huoneenlämpöön pehmenemään, koska kreemi kovettuu kylmässä.

Osan kakkupohjista voi valmistaa gluteenittomista jauhoista. Leipomotiloissamme käsitellään kuitenkin myös tavallisia jauhoja, joten tuotteet eivät ole 100% gluteenittomia. Muut täytteet onnistuvat laktoosittomina valkosuklaata ja maitosuklaata lukuun ottamatta. Muistathan aina ilmoittaa kaikki allergiat ja erityisruokavaliot.


Herkut juhlaan kuin juhlaan


Tilauskysely

Yhteystiedot

Osoite

Salvumiehenkatu 4
20320 TURKU

Sähköposti

info@agneskcakeart.fi

Puhelin

0401714110

%d bloggers like this: