Tilausohjeet ja Hinnasto

Tilausohjeet

Tilauksen kanssa kannattaa olla liikkeellä hyvissä ajoin, noin 2-3vko ennen noutopäivää. Hääkakut ja isommat tilaukset on hyvä tehdä jo kuukausia aiemmin. Otamme tilauksia vastaan tietysti lyhyemmälläkin varoitusajalla, jos kalenterissa on tilaa. Alta löydät hyödyllistä tietoa tilauksen tekemisestä:

Tilauksen tekeminen

Tilauksen voit tehdä helposti lähettämällä meille viestin sivun alalaidassa olevan lomakkeen kautta. Voit myös lähettää tilauksesi sähköpostilla osoitteeseen info@agneskcakeart.fi. Kiireisen työtahdin takia emme aina ehdi vastaamaan puhelimeen, mutta voitte jättää soittopyynnön esim. tekstiviestillä, niin olemme teihin yhteydessä puhelimitse.

Kerrothan seuraavat tiedot lähettäessäsi tilauksen:

Tilaajan nimi
Puhelinnumero
Laskutusosoite
Noutopäivä ja -kellonaika
Henkilömäärä
Tilattava tuote ja allergiat

Tilauskysely ei vielä ole varsinainen tilaus, eikä velvoita mihinkään. Muistathan vahvistaa tilauksen hyvissä ajoin, jotta saadaan se varauskalenteriin ja päivä teille varattua. Varsinkin viikonloput täyttyvät nopeasti.

Maksutavat

Maksun voi suorittaa etukäteen tilisiirrolla tai paikan päällä noudon yhteydessä. Paikan päällä maksettaessa maksuvälineenä käy sekä kortti että käteinen.

Varausmaksu ja peruutukset

Yli 75hlön tilauksista perimme 100€:n varausmaksun, joka hyvitetään tilauksen loppusummasta. Jos tilaus perutaan alle kaksi viikkoa ennen noutopäivää, varausmaksua ei palauteta, koska kyseistä päivää on pidetty teille varattuna. Tilauksen peruuntuessa kolmen päivän sisällä noutopäivästä, joudumme veloittamaan koko kakun hinnan, joten muistathan perua tilauksen ajoissa.

Nouto ja kuljetukset

Tilausten noudosta sovitaan erikseen ja tilaukset hyväksytään noudettaessa. Jos tuotteen noutaa kolmas osapuoli, niin ulkonäköä koskevia reklamaatioita emme voi enää jälkikäteen hyväksyä.  Nouto osoitteesta Salvumiehenkatu 4.

 

Hinnasto

Kaikki tuotteemme valmistetaan alusta asti käsityönä. Tuotteiden hinta määräytyy työn sisällön ja haastavuuden mukaan ja määritellään aina tapauskohtaisesti.

Fantasiakakut toteutetaan 10 henkilön koosta alkaen aina viiden henkilön välein ja hinta sisältää sokerimassakuorrutteen, valitsemanne koristeen, pientä pintakuviointia (pilviä, palloja, nimi, ikä, jne.), sekä kakun alareunaan helminauhan tai rusetin. Minimihinta 65e.

Muoto- ja kerroskakuissa pienin mahdollinen koko 15 henkilöä ja hinta alkaen 100e.

Meiltä voit tilata myös pelkän sokerimassasta valmistetun kakunkoristeen toiveidesi mukaan tehtynä!

Kakut

Fantasiakakut hinta alkaen 5-7e/hlö

Juustokakut alkaen 4e/hlö

Kreemikakut alkaen 4e/hlö

Muut makeat

Minimi tilausmäärä 10kpl/tuote, mini cupcakeissa 20kpl

Cupcaket alkaen 3,5e/kpl

Mini cupcaket alkaen 1,5e/kpl

Cake popsit alkaen 3e/kpl

Koristellut piparit alkaen 3e/kpl

Macarons 2e/kpl

Suolaiset

Voileipäkakut alkaen 15henkilön koosta.
– Kasvis/kinkku 5e/hlö
– Kana 6e/hlö
– Kala 7e/hlö

Suolaiset piirakat
– Kana-pesto 4e/hlö
– Kasvis 3,5e/hlö
– Kinkku-paprika 4e/hlö

Valmistamme myös tuotteita perushinnastomme ulkopuolelta, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kerro suunnitelmasi. Me toteutamme sen!