Kakut

Kreemitäytekakut

Kreemikakkuihin voit valita haluamasi kakkupohjan ja yhdistää sen mihin tahansa kreemitäytteeseen. Kakuissa käytämme marenki-voikreemiä, joka on koostumukseltaan ihanan sileää ja sulaa suuhun. Kreemikakun hintaan sisältyy sileä tai aaltoileva kreemipäällys, pienet pursotukset kakun päälle, sekä kakun makuihin sopivia koristeita. Kakkua on saatavana 5hlön koosta alkaen aina viiden välein ylöspäin. Lisäksi kreemikakkuihin on saatavana ruusu- tai muita kreemipursotuksia, liukuvärjäystä, kreemitäytteen lisäksi marja- tai hedelmämurskaa, tuoreita marjoja tai hedelmiä, kinuskia, sekä sokerimassakoristeita.

Moussetäytekakut

Moussetäytekakkuihin voit valita haluamasi kakkupohjan ja yhdistää sen mihin tahansa moussetäytteeseen. Kakun hintaan sisältyy yksinkertainen kermapursotus tai kreemipäällinen, sekä kakun makuihin sopivia koristeita. Kakkua on saatavana 5hlön koosta alkaen aina viiden välein ylöspäin. Lisäksi kakkuun voi halutessaan lisätä näyttäväpää pursotusta kreemillä tai kermalla, liukuvärjäystä, moussetäytteen lisäksi marja- tai hedelmämurskaa, tuoreita marjoja tai hedelmiä, kinuskia, sekä sokerimassakoristeita.

Fantasiakakut

Pyöreän tai neliön malliseen fantasiakakkuun voit valita haluamasi kakkupohjan, sekä haluamasi kreemi- tai moussetäytteen. Kakku kuorrutetaan laadukkaalla sokerimassalla. Hintaan sisältyy lisäksii yksi 3d hahmo tai koriste, lyhyt teksti, kuten nimi ja sokerimassanauha kakun alareunaan. Kakkuun on mahdollista lisätä useampia hahmoja ja koristeita, pintakoristelua, liukuvärjäystä, maalattua pintaa, sekä muita erikoistekniikoita. Mousse- tai kreemitäytteen kaveriksi voit myös halutessasi lisätä kinuskia, marja- tai hedelmämurskaa, tuoreita marjoja tai hedelmiä. Kakkuja saa tilattu 10hlön koosta alkaen ja minimi veloitus on 65e.

Monikerroksiset kakut & hääkakut

Kerroskakkuihin voit valita haluamasi kakkupohjan, sekä moussen tai kreemin. Kakku päällystetään kreemillä tai sokerimassalla. Kakun hintaan sisältyy yksi 3d koriste, lyhyt teksti, kuten nimi, sekä reunanauhat sokerimassasta. Kakkuun on mahdollista lisätä useampia hahmoja ja koristeita, pintakoristelua, liukuvärjäystä, maalattua pintaa, sekä muita erikoistekniikoita. Mousse- tai kreemitäytteen kaveriksi voit myös halutessasi lisätä kinuskia, marja- tai hedelmämurskaa, tuoreita marjoja tai hedelmiä. Hääkakut hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti, työn, koristeiden ja koon mukaan. Kakut tuetaan huolella putkien, sekä välilevyjen avulla. Kerroskakkujen minimi koko on 15hlöä ja minimi veloitus 90e

Hyydytetyt kakut

Juustokakkuihin on mahdollisuus valita vaalea tai tumma kakku- tai keksipohja. Täytteeksi voit valita yhden tai kaksi makua, sekä yksinkertaisen koristelun. Raikkaat smoothie-kakut valmistetaan pääosin hedelmistä tai marjoista. Parhaiten näihin sopii vaalea keksipohja. Lisäksi kakut sisältävät jugurttia ja banaania. Smoothie-kakut eivät ole kovin makeita ja niiden makeuttamiseen onkin käytetty pelkkää hunajaa. Kakkuja on saatavana alkaen 5hlön koosta aina viiden välein ylöspäin.

Drip-kakut runsaalla koristuksella

Kakkuun voit valita haluamasi kakkupohjan ja täytteen. Kakut päällystetään kreemillä ja kuorrutetaan valuvalla suklaalla tai kinuskilla. Valkosuklaata värjäämällä saadaan aikaan upeita väriyhdistelmiä. Koristeeksi sopivat esimerkiksi konvehdit, tikkarit, marengit, pop corn, mini donitsit karkit ja moni muu! Hintaan sisältyy yksivärinen kuorrute ja näyttävä koristelu useammalla valitsemallasi herkulla. Kakku onnistuu myös monikerroksisena ja siihen saa lisänä muun muassa liukuvärjäystä, monivärisen kuorrutteen tai sokerimassakoristeita.

Entremet-kakut

Näiden kakkujen juju löytyy niiden sisältä. Kakut kätkevät sisälleen useita kerroksia, jotka tulevat esiin vasta leikatessa. Kakun voi muodostaa esimerkiksi erilaisista yhdistelmistä moussea, juustokakkua, pannacottaa, keksejä, kakkupohjaa, hedelmää, marjaa ja kinuskia.

Tilausohjeista löydät hyödyllistä tietoa tilaamisesta.