HÄÄKAKUT

Suunnittelu

Hääkakkua suunnitellessa on hyvä olla liikkeellä ajoissa. Varsinkin viikonloput toukokuusta elokuuhun ovat kiireisintä aikaamme.

Hääkakun suunnittelu aloitetaan kartoittamalla budjetti, vierasmäärä, sekä kakun haluttu malli ja koristelu. Näiden tietojen pohjalta teemme luonnoksia budjettiin sopivista vaihtoehdoista. Suunnitteluvaiheessa voimme myös tavata kasvotusten ja käydä kaikki yksityiskohdat tarkkaan läpi.

Kakkumalleja ja koristelutyylejä on monia. Hääkakun ei aina tarvitse olla pyöreä ja valkoinen. Kerrokset voivat olla muodoltaan esimerkiksi neliöitä ja värejä voi käyttää kunnolla.  On hyvä miettiä valmiiksi mikä miellyttää omaa silmää ja millainen ilme hääjuhlaan halutaan. Kakun pintaan voi valita joko sokerimassan tai kreemipinnan. Kreemillä pinnoitettu kakku voi olla joko kokonaan peitetty tai naked/semi-naked.

Hääkakku voi koostua joko yhdestä kerroskakusta, niin että kerrokset ovat toistensa päällä tai useammasta yksittäisestä kakusta. Yksittäisiä kakuja varten meillä on vuokrattavissa erilaisia telineitä.

Jos valinnan vaikeus iskee voidaan yhden kakun sijaan tehdä hääkakkutrio. Triossa valmistetaan kolme erilaista pienempää kakkua, joissa on kuitenkin yhdistävä teema. Kakut voivat olla keskenään myös erimakuisia.  Jos makuja valitaan kolme, niin silloin kakut kannattaa mitoittaa useammalle syöjälle, koska useimmat vieraista haluavat maistaa kaikkia.

Voitte halutessanne etsiä valmiiksi inspiraatiokuvia koristeluun ja tyyliin. Emme kuitenkaan kopioi kenenkään työtä suoraan.

 

Hinnoittelu

Hääkakut hinnoitellaan syöjämäärän mukaan. Hintahaarukka kerroskakuille on noin 5,5-8e/henkilö. Keskihinta on 6e/henkilö. Minimitilaus kerroshääkakulle on 20hlö. Jokainen työ hinnoitellaan erikseen raaka-aineiden, koristeiden, sekä työn määrän mukaan.

Hääkakkuun voi erikseen tilata hääkoristeen, esim. hääparin. Näiden hinnat asettuvat 45-100e välille.

Kukkakoristeet jakautuvat kahteen ryhmään; sokerimassasta valmistettuihin langoitettuihin kukkasiin, sekä oikeisiin tuoreisiin kukkiin. Sokerikukat hinnoitellaan koon ja määrän mukaan. Me voimme hankkia oikeat kukat asiakkaan puolesta, ja hankinnan hinta lisätään loppusummaan. Tällöin emme voi taata, että kukat vastaavat täsmälleen asiakkaan toiveitta värisävyistä ja koosta. Asiakas voi myös hankkia kukat itse, ja toimittaa ne meille päivää ennen häitä. Näin hän voi varmistaa saavansa juuri halutunlaiset kukat.

kolmehaata