Palvelut

Etsitkö uniikkia, juuri sinun juhliasi varten suunniteltua kakkua tai haluatko ehkä oppia valmistamaan upeita jälkiruokia itse? Kiinnostaisiko erilainen vauvakuvaus lapsellesi?AgnesK Cake Art tarjoaa kattavan valikoiman leipomoalan erikoispalveluita:

Kakun suunnittelu

Onko tärkeät juhlat tiedossa ja haluat kakkusi olevan juuri se oikea? Varaa itsellesi aika suunnittelupalaveriin, kakkumaisteluun tai yhdistä molemmat, niin luodaan yhdessä unelmiesi tarjoilut.

Suunnittelupalaverissa käydään läpi asiakkaan toiveet kakun ulkonäöstä ja koristeista, sekä mitoitusta ja makuvalintoja. Palaveri antaa hyvän yleiskuvan siitä, mikä on toteutettavissa ja tavoitteena on yhdistetää asiakkaan toiveet leipurin suosituksiin parhaalla mahdollisella tavalla. Suunnittelupalaveri on hyvä tapa varmistaa, että lopputulos on kaikkea sitä, mistä olet unelmoinut.

Suunnittelupalaverin hinta on 15€/30min tai 25€/h.

Maistelupalvelu

Maistelut järjestetään minimissään kahdelle hengelle, ja ne sopivat täydellisesti esimerkiksi hääparille.

Maisteluun kuuluu kaksi kakkupohjaa ja neljä täytevaihtoehtoa jotka asiakas saa itse valita. Valittuja makuja pääsee yhdistelemään haluamallaan tavalla. Pakettiin voidaan lisätä myös enemmän vaihtoehtoja lisämaksua vastaan.

Maistelupaketin hinta on 15€/hlö,
lisämaut (täyte tai pohja) +2€/hlö. Suunnittelupalaveri maistelun yhteydessä 12€/30min.

Koristelukurssi

Kurssipaketeista löytyy kaikkea kivaa sekä nuorille että vanhemmillekin oppijoille. Kurssit toimivat hyvänä ohjelmanumerona vaikka synttäreillä, polttareissa tai työporukan virkistyspäivänä. Kurssin sisältö kootaan asiakkaan toiveiden mukaan.

Suosituimpia kurssejamme ovat cupcakejen kuorrutus ja yksinkertaiset sokerimassakoristeet. Cupcake-kurssit sisältävät ohjatun osuuden, kaksi pursotettavaa cupcakea ja kahvin tai teen. Ohjattu osuus vaihtelee ryhmäkoon mukaan 20 min – 35 min, minkä jälkeen cupcaket voi nauttia kahvin kanssa paikan päällä tai viedä kotiin.

Sokerimassakursseihin sisältyy materiaalit ja kahvi tai tee. Ohjattu osuus kestää työn haastavuudesta ja ryhmäkoosta riippuen 45 min – 2 h. Kurssilla tehdyt työt saa viedä kotiin.

Kurssien hinta määräytyy materiaalien, keston ja haastavuuden mukaan. Minimi ryhmäkoko on 6 hlöä. Välineitä riittää 12 hlölle, mutta isompikin ryhmä mahtuu, jos välineitä jaetaan.

Esimerkkihintoja:
-Cupcaken kuorrutus ja koristelu strösseleillä 8 hlölle alk. 120 €
-Cupcaken kuorrutus ja pieni sokerimassakoriste 8 hlölle alk. 140 € -Pieni sokerimassatyö esim ruusut 8 hlölle alk. 200 €, Iso sokerimassatyö esim. nalle 8 hlölle alk. 350 €.

Kysy Lisää